Golfresor

Du kan både spela golf på banan som ligger närmast ditt hem, i en annan stad i Sverige eller utomlands. Att åka iväg själv eller tillsammans med andra på en golfresa kan både vara roligt och utvecklande. Det finns många sådana alternativ att välja mellan idag, såväl inom Sverige som utomlands. Det kan kosta en hel del att åka på en golfresa. Om man känner att man har turen med sig kan man alltid prova ta en bonus deal och kanske ha turen att få pengar.

Golfresor inom Sverige

Att ge sig iväg på en golfweekend inom Sverige kan vara givande, inte bara för umgänget utan även för att prova en ny golfbana. Genom att satsa på ett golfpaket får du möjlighet att bo på härliga pensionat, B&B eller liknande och givetvis få tillgång till golfbanan som ligger i närheten. Några exempel på sådana resor är golfpaketet till Hotell Skansen, golfpaket till Sätra Brunn Hälsobrunn, golfpaket till Lydde gård och golfpaket till Tofta herrgård. Golfresor och golfpaket finns till i stort sett alla delar av Sverige – norr till söder – så du lär inte ha några problem med att hitta ett resmål som faller dig i smaken. Det kan dock vara bra att ta reda på mer om banan innan du bestämmer dig för en resa. Vissa banor kräver att spelaren har ett visst handikapp, det vill säga att spelaren är duktig nog.

Golfresor utomlands

Vill du hellre kombinera golf med en utlandssemester? Även då har du en hel del att välja mellan. Stora resebyråer som TUI och Ving erbjuder speciellt golfresor. På deras hemsidor kan du läsa mer om hur dessa resor är utformade, då det ser lite olika ut. Ving har även en egen golftävling vid namn Ving Gran Canaria Open. Några populära resmål för golfspelande är till exempel Belek i Turkiet, La Gomera på Teneriffa, El Gouna i Egypten och Playa del Inglés på Kanarieöarna. Givetvis kan du välja själv om du vill boka en resa och hotell själv eller om du vill köpa en paketresa inom golfområdet. Om du vill träffa på andra golfentusiaster och delta i olika golfrelaterade aktiviteter, träningar och tävlingar kan dock en paketresa rekommenderas.